Flowers, grow for me.

OBS! Ingen kopiering är tillåten utan mitt godkännande. Samtliga bilder är copyright-skyddade.
Efter skolan tog jag, Sofia, Emelie, Alice och Annika en tripp till kungsträdgården. Jag hade nämligen hört rykten om att körsbärsträden slagit ut - och det hade dom! Så himla fint var det!

Sen kom även lilla Louise-fis och gjorde oss sällskap i solen.

Allt är så himla fint så man vill bara fota allting från alla håll och kanter. Tyvärr så fyllde jag det lilla utrymmet som återstod på minneskortet efter sådär 5 minuter så fick kanske inte med mig lika många bilder som jag hade önskat. Håller dock tummarna för att blommorna håller sig kvar till torsdag då vi har planerat att luncha där under den evigt långa håltimmen.

Alice fick agera modell i sitt fina vita linné från conscious collection. Efter det blev det muffins vid fontänen. Fint.

Vi flyttar in.

Goddag. Eller man kanske ska säga glad påsk? Den senaste veckan, eller egentligen veckorna, har jag och mamma haft fullt upp med att måla och fixa i nya huset. Idag kom några lass med möbler vilket firas med film, ugnsbakade chips och annat gott i nya soffan. Känns så himla bra att äntligen få börja inreda och planera mitt rum. Ut med det gamla och in med det ännu äldre. You will see. Här nedan är iallafall ett urval detaljbilder.


I gränslandet.

©Ph: Erika Cardenas Hedenberg (me) INGEN KOPIERING ÄR TILLÅTEN UTAN MITT GODKÄNNANDE!
(bilden är inte tagen under gårdagen. klicka här för att se mer från detta tillfälle.)

Denna natt har spenderats utomhus på Toves veranda. Instoppade i stora sovsäckar och duntäcken så höll vi oss isolerade från frosten och pratade om allt mellan himmel och jord, och även lite därtill. Rymden är häftig. Nästan overklig. Hade ungefär en liknande konversation med pappa för några dagar sedan. Frågan jag fick då var om jag hade tackat ja till en resa till rymden, ensam. Trots att ensamheten verkar lite skrämmande så hade jag inte tvekat en sekund. Att få åka upp dit, och se hur små och obetydliga vi är i det oändliga - det är fan värt att dö för.
Somnade med blicken fäst i stjärnhimlen och en längtan bort.

Årets första picknick.

Slutade omkring lunch och begav mig till närmsta fotobutik där dom hjälpte mig att komma igång med skönheten ovan. Idag har jag tagit mina 4 första bilder på min allra första film. 
Efter lite väntan i solen så mötte jag upp mamma för en runda på kulturhusets fotoutställningar. Inga höjdare direkt. 


Vid femtiden mötte jag upp några från klassen för att inhandla kvällens matintag. Tillsammans med all god mat så satte vi oss i observatorielunden och hade picknick med filtar och Winnerbäck i högtalarna och låtsades att det var sommar.Emelie var där! Sen får vi ju inte glömma vårat lilla besök av polisen som stannade till med sin minibuss för att kontrollera alkoholintaget. Tyvärr så blev vi tvungna att göra dom besvikna och erkänna att det faktiskt bara var cola i glasen.


Köpte också två liter jordgubbar att smaska på vilka var sådär överraskande goda och söta för att finnas i april.

Nu har jag äntligen äntligen påsklov vilket ska firas med sena kvällar och långa sovmorgonar (kan man ens säga så?). Och imorgon får jag inte glömma bort att hata Alice för att hon åker till Paris och roar sig i en vecka utan mig.

Flowerpower.


Lite nytt från dagens h&m besök.
Blommorna tänker jag pynta både hår och cykelkorg med i sommar. Fint.

Lotta love.


EFTER DEN LÅNGA gårdagen och mitt usla humör igårkväll så trodde jag inte att denna dagen kunde bli så bra som den faktiskt blev. Trots huvudvärken och illamåendet av sömnbristen så drog jag mig upp ur sängen imorse för att vid tiotiden stå och hungra efter Conscious collection som släpptes idag, utanför h&m.
Efter det blev det en runda på stan med Annika och Alice som avslutades i humlegården med take-away från vapiano. Soligt och varmt var det så där satt man och önskade att man hade lämnat halsduken och alla tjocka kläder hemma.

En dag kvar & sen är det lov. ♥

Nostalgi och parningsrop.

Dagar som denna önskar man aldrig tog slut. Solen har stekt och termometern har legat på +15 i skuggan. U n d e r b a r t. Tog ett litet stopp påvägen hem för lite gb glass, ett besök på gamla högstadiet, nostalgiska stunder, parningsropande på mammutliknande kossor och kisspaus i skogen tillsammans med fröken Jernberg. Vi bor på landet och vi gillar kossor och volvos. Juste, har också gått barfota och utan jacka idag. Vad sa vi nu då? -Jo, U N D E R B A R T.

Inatt ska jag sova hos Kungen.


Efter skolan mötte jag upp mamma. Vi åt jättegoda macarons på "vårat" café.

Citat från killen i kassan: "Det var roligt"


Efter några timmar inne i inredningsbutiker och klädaffärer samt lite käk på indiska så begav vi oss iväg till sergel där vi äntligen fick se Black swan som var sådär himla himla bra.

Trötta och nöjda satte vi oss på tunnelbanan där det bjöds på lite allsång av en man som tydligen hade spelat med John  Lennon och någon kille från solna. Haha.

RSS 2.0