tvåtusenelva.
2011.Ja, då var det endast 6 dagar kvar av dessa 365 jordsnurr och 12 månvarv. Det har varit ett händelserikt och minnesvärt år. I januari fann jag massvis av inspiration av fantastiska proffs- och amatörfotografer vilket jag tycker har utvecklat mitt bildseende även i praktiken. Jag började också gå i secondhandaffärer och se det fina med gamla och använda saker och sen köpte jag även mina första rullar film till min nygamla analoga kamera.
Andra händelser och upplevelser från detta år? Hade en väldigt tuff period psykist under våren med mycket skolarbeten, uppträdde på maximteatern, fick sommarlov, lärde känna nya men även gamla vänner, ramlade i ett brännässel-snår, åkte på festival, pussades, drack, åt dålig mat, jobbade, insåg att jag hade glidit ifrån en av mina absolut bästa vänner, hade en grym helg på waxholm med många vänner, skrattade, grät, blev kär, fick hjärtat krossat, grät lite till, log, skrattade, började skolan, fyllde 17, hade hemmafest, dansade sena kvällar i stan, hade en föräldrafri resa till Paris, kände mig stor, började hyra in mig i Alice lägenhet på norr mälarstrand, kände mig ännu större och firade jul och insåg att jag firade min sista jul som barn.

Och här sitter jag nu. Dagen efter julafton och gräver djupt i mitt minne efter årets viktigaste och mest oviktigaste upplevelser.
För att sumera året så skulle jag vilja säga att det har varit ett viktigt år för mig med nya erfarenheter som jag kan ta lärdom utav. Man begår misstag och tror ibland att hela ens värld ska gå under men lever sedan vidare. Inser också att man inte kan ta lärdom av allt. Vissa saker som tid, vänskap och kärlek bara sker. Huvudet kan säga en sak och hjärtat en annan. Men måste tacka alla mina nära och kära för deras sällskap, kramar, leenden och skratt och för att jag får chansen att spendera ytterligare ett år med er. Nämligen 2012. Och med risk för att låta lite kliché så ska det kommande året bli ännu bättre.

Tre frekvenser och tre stycke text.

Bilderna ovan är från i söndags då jag och la familla va i stan för julhandling och lunch. Lunchade gjorde vi i kulturhuset och det var ett så fint ljus på hela våning 5 så passade på att knäppa lite kort.

Sista riktiga skoldagen idag. Imorgon klockan 9.00 ska jag befinna mig i skolans entré för att säga god jul till alla. Därefter åker vi hem till lägenheten, äter cupcakes och har julklappsutdelning.

Idag ska jag avsluta en bokanalys och sen är jag nästan klar med det här årets skolarbeten. Känns knäppt och nästan overkligt att det är jul om tre dagar! Men det ska bli väldigt mysigt att få spendera helgen hemma framför brasan och att få äta julbord för sjätte gången (!).


Att börja om.

God morgon, god dag, god eftermiddag, god kväll, god natt osv. Den här bloggen har väl varit ungefär lika död som en (det var egentligen här jag skulle komma på en bra liknelse) ensam guldfisk under en lång tid nu. Jag har vissa dagar bara velat radera hela bloggen medan jag andra dagar har velat gå in och skriva sådär jobbigt långa filosoferande och en aning egoistiska texter om mig själv som ingen ändå orkar läsa. Vill helst bara kasta på er massa bilder varje dag men ska jag vara ärlig så har kameran fått vila ganska mycket på den senaste tiden, tyvärr. Så nu är vi här igen. Jag babblar på om absolut ingenting och hoppas på att alla ni 3, ibland till och med 7 dagliga besökare ska ta er tid att läsa.

Sedan senast har det hunnit bli kallare och mörkare. December har det också blivit och vi har redan passerat första och andra advent. Om 16 dagar är det julafton och det kan man nästan inte tro med våra plusgrader.

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen.

RSS 2.0