tvåtusenelva.
2011.Ja, då var det endast 6 dagar kvar av dessa 365 jordsnurr och 12 månvarv. Det har varit ett händelserikt och minnesvärt år. I januari fann jag massvis av inspiration av fantastiska proffs- och amatörfotografer vilket jag tycker har utvecklat mitt bildseende även i praktiken. Jag började också gå i secondhandaffärer och se det fina med gamla och använda saker och sen köpte jag även mina första rullar film till min nygamla analoga kamera.
Andra händelser och upplevelser från detta år? Hade en väldigt tuff period psykist under våren med mycket skolarbeten, uppträdde på maximteatern, fick sommarlov, lärde känna nya men även gamla vänner, ramlade i ett brännässel-snår, åkte på festival, pussades, drack, åt dålig mat, jobbade, insåg att jag hade glidit ifrån en av mina absolut bästa vänner, hade en grym helg på waxholm med många vänner, skrattade, grät, blev kär, fick hjärtat krossat, grät lite till, log, skrattade, började skolan, fyllde 17, hade hemmafest, dansade sena kvällar i stan, hade en föräldrafri resa till Paris, kände mig stor, började hyra in mig i Alice lägenhet på norr mälarstrand, kände mig ännu större och firade jul och insåg att jag firade min sista jul som barn.

Och här sitter jag nu. Dagen efter julafton och gräver djupt i mitt minne efter årets viktigaste och mest oviktigaste upplevelser.
För att sumera året så skulle jag vilja säga att det har varit ett viktigt år för mig med nya erfarenheter som jag kan ta lärdom utav. Man begår misstag och tror ibland att hela ens värld ska gå under men lever sedan vidare. Inser också att man inte kan ta lärdom av allt. Vissa saker som tid, vänskap och kärlek bara sker. Huvudet kan säga en sak och hjärtat en annan. Men måste tacka alla mina nära och kära för deras sällskap, kramar, leenden och skratt och för att jag får chansen att spendera ytterligare ett år med er. Nämligen 2012. Och med risk för att låta lite kliché så ska det kommande året bli ännu bättre.

Kommentarer
Postat av: My Vestlund

Fina bilder!

2011-12-26 @ 11:51:35
URL: http://myvestlund.se
Postat av: Erika

Svar till My Vestlund: Tack så mycket! :)

2011-12-27 @ 16:49:49
URL: http://collecting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0