Feelings.

©Ph: Erika Cardenas Hedenberg (me) INGEN KOPIERING ÄR TILLÅTEN UTAN MITT GODKÄNNANDE!

Sov totalt elva timmar igårkväll och igårnatt men inte är jag pigg för det. Min kropp har ställt in sig på autopilot och huvudet och själen är någon annanstans och svävar. Det spelar ingen roll hur många timmars sömn jag får, hur många järntabletter jag äter eller hur många koppar té jag dricker. Varje morgon innan jag lämnar huset så har jag lust att skrika. Jag hatar kylan som aldrig försvinner och jag hatar våren som aldrig kommer. Min skolork ligger på noll och jag känner att det inte spelar någon roll hur mycket jag än försöker.

Update:
Idag var jag iallafall över i mammas nya hus och tittade. Det är mycket som måste göras men sen det blir nog jättefint. Funderar lite över hur jag vill ha mitt rum. Är väldigt mycket inne på ljusa färger, gammalt blandat med nytt, fotovägg, fina doftljus och kanske en fin klädstång.

Kommentarer
Postat av: annika

kämpa på! motivationen e inte alltid på topp men om du håller ut så kommer de bättre o roligare tiderna o så blir du nöjd över att du höll ut och fortsatte kämpa. du e super duktig o super kul!

2011-02-22 @ 20:00:26
URL: http://aanniika.blogg.se/
Postat av: Fotograf Jenny Eriksson

Vackra bilder! Kämpa på! En vår kommer,

2011-02-24 @ 09:38:04
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Postat av: Emma

Jättefina bilder :)

2011-02-24 @ 19:00:29
URL: http://ericsons.blogg.se/
Postat av: Alexandra

fina bilder!!

2011-02-26 @ 00:26:31
URL: http://phose.blogg.se/
Postat av: elin [foto & vardag]

gud vilken härlig blogg du har, fylld med fina bilder! hihi, jag älskar verkligen fotobloggar :) du kanske är intresserad av att följa varandra via bloglovin? :)

2011-03-04 @ 22:49:26
URL: http://elinmargaretalanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0