Att komma hem.


Efter några dygn fyllda av skratt, musik, nakenbad, strandhäng, överdosering av kolhydrater och transfetter och samtal om allt och ingenting är jag nu tillbaka till platser med 3G-mottagning. Våran lilla spontantrip ut till skärgården visade sig att bli mer än lyckad. Dagarna gick utan att vi egentligen gjorde någonting. Ljusterö, eller la isla de la llustero, är och kommer from now on att vara vårat egna lilla Ibiza.

Tillbaka till fastlandet möts man av skräckslagande nyheter om att 80 barn och ungdomar har blivit ihjälskjutna på ett ungdomsläger för socialdemokrater och att Norges regeringsbyggnad har sprängts i luften. Det är fruktansvärt. Alltiohop. Ser på tv hur föräldrar gråter över sina förlorade barn och på hur en helt land, inte långt härifrån, står i skräck, chock och sorg och undrar vart fan vi är påväg.
Tänker på alla drabbade.

The last couple of days.

Har under de senaste dagarna/veckorna ägnat mig åt:
Att sjunga allsång på skansen tillsammans med några tjejkompisar.
Bada i mälaren för andra gången denna sommar. Skandal att det inte har blivit mer badande.
Hänga en del med mina närmsta vänner. Var också och såg på premiären utav Harry Potter och dödsrelikerna del 2 i onsdags och jag kan inte vara annat än nöjd. Jag hyser en stor kärlek till J.K Rowling och David Yates som tillsammans har skapat dessa filmer. Lite sorgligt, men ändå något fint över det faktum att det nu är slut.
Har också spenderat drygt en vecka sängliggandes med någon slags magsjuka vilket inte var sådär superexalterande. Just nu sitter jag och har ont i min trötta kropp som har serverat i 12 timmar idag. Men imorgon bär det av till ljusterö där jag ska spendera några nätter tillsammans med mina två fina.

Teardrops hanging from the sky.


From june, 2011.

Allsång på skansen.Nu är jag hemma igen efter en vecka i borlänge på årets peace and love-festival. En vecka fylld av skratt, gråt och musik. Men det är en annan historia.
Dessa tre bilder togs under gårdagen då jag tillsammans med fyra tjejkompisar besökte skansen för lite allsång med bland annat The Moniker, Håkan Hellström och ingen mindre än Jason Derulo. En lång men fin dag fylld av trevligheter med galna Ulrik-fans skrikande i öronen. Jag menar, vem fan är Ulrik Munther?

RSS 2.0