Stockholms skärgård.

Denna bildserie är tagen under vår hemresa från stockholms skärgård förra helgen. Ön vi bodde på hette Möja och ligger ungefär 4,5 timmars båtresa bort. På ön firade vi det nya äktenskapet mellan Åsa och Rikard. Bröllopet var så himla fint med vigseln i den gamla träkyrkan, alla tal, efterfesten på öns dansbana och traktorskjuss.
Många tårar fälldes under kvällen och det är vid sånna här tillfällen man börjar fantisera om den där fantastiska, stora kärleken.

Free time.

Spenderade kvällen och natten till igår hemma hos familjen Ekman på söder. Spenderade gårdagen på stan i någon timme gluttandes på årets sommarrea som har satt igång. Lyckades faktiskt fynda någorlunda bra i alla fall. Bland annat ett gigantiskt paraply på buttericks då himlen plötsligt öppnade sig på eftermiddagen.

Jag älskar känslan av att kunna sova bort halva dagen och att spendera dagar inomhus liggandes i sängen och höra hur sommarregnet piskar mot fönsterrutan utan att behöva oroa sig över att en hel helg går förlorad. Jag älskar ledighet och jag älskar sommarlov. Jag menar, vad gör väl lite regn då och då?

Från min första rulle film.

Analogt. Ph #1: Alice i kungsan under körsbärsträden i april. Ph #2:En varm dag i slutet av april bestämde vi oss (jag, lollo, carro) för att åka till gamla stan för lite glass vid vattnet.

Friday, friday.

I fredags dansade jag in sommarlovet på först studentflak och sedan på kvällen på lagun-fest. Hade en fin kväll med fina vänner och gott att äta och dricka. Kvällen avslutades med en båttur hem över vattnet då allt bara var sådär tyst och stilla. Då kände jag att shit, nu är det verkligen sommar.
Bilderna är tagna påväg till festen och föreställer Annika vid lagunen.

9th june.

Imorse begav jag mig iväg, tillsammans med familjen, till min lillasysters skolavslutning på samma skola som jag gick i när jag var i hennes ålder. Kände mig en aning nostalgisk när jag hörde lågstadiet sjunga barfota-visan och såg sexorna för sista gången lämna skolbyggnaden för att sedan ägna ett sommarlov med en nyfikenhet och en aning längtan till högstadiet. Usch, vad mycket enklare allt var när man var så kallad "liten".

Efter avslutningen begav jag mig iväg mot stan för det här läsrets absolut sista lektion. Rensade även ur mitt skåp och lämnade in alla böcker. Och det mina vänner, det var en befrielse. På kvällskvisten har jag ägnat mig åt att färga hår och poolhäng hos min fina vän Mathilda. Imorgon är det sommarlov och det känns fortfarande ganska overkligt.

Foto: Jag
För att se fler bilder från dessa bildserier klicka här.

Sun, where did you go?


Planerna denna lediga onsdag var att jag skulle ta mig in till djurgården för picknick och sol men tyvärr hade vi inte vädergudarna på vår sida denna gång. Stora gråa moln och regn får mig att hellre stanna hemma. Ikväll måste jag däremot ta mig in till stan i vilket fall som helst men då mot östermalm för kvällens balettlektion. Så denna vecka och även nästa kommer jag att befinna mig i en svettig balettsal mellan 18-20 på kvällarna. Ingår i kursen: garanterad träningsverk.

Dagen vi firar den svenska flaggan.


Idag var och är det den svenska nationaldagen och det firades med sol, lunch på bryggan med vänner, sån i "vackra" stämmor och ett halvt ofrivilligt dopp. Imorgon är det skola.

P.S matchar dagen till ära den svenska flaggan med blåa toner i bilderna.

RSS 2.0