Stockholms skärgård.

Denna bildserie är tagen under vår hemresa från stockholms skärgård förra helgen. Ön vi bodde på hette Möja och ligger ungefär 4,5 timmars båtresa bort. På ön firade vi det nya äktenskapet mellan Åsa och Rikard. Bröllopet var så himla fint med vigseln i den gamla träkyrkan, alla tal, efterfesten på öns dansbana och traktorskjuss.
Många tårar fälldes under kvällen och det är vid sånna här tillfällen man börjar fantisera om den där fantastiska, stora kärleken.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hej! Jag skulle bara vilja fråga om du skulle vilja rösta på min klänning jag tävlar med? Jag har nämligen brunnit för att designa kläder hela mitt liv och har som förkärlek just för att designa klänningar. Så skulle betyda så mycket för mig!

Röstar du fem stjärnor så får du dessutom din blogg länkad i min meny tills tävlingen är avslutad, dvs i ungefär en månad. Glöm bara inte att kommentera i min blogg att du röstat. Ha det så bra och tack i förväg! <3Här är klänningen om du vill vara snäll och rösta,

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=IH5bhwi7tfs3K9P5KuDKifGiROr5rb8zgzPDjxASQqJboYTwGW6ops. man kan rösta varje dag, så skulle vart sjukt snällt om du ville hjälpa mig fler gånger :) (en länk per dag)

2011-06-25 @ 19:42:54
URL: http://jeenlicious.blogg.se/
Postat av: denice

Blogga din knäppis! );

2011-07-04 @ 22:58:49
URL: http://jukeboxblues.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0