I may be dreaming but I'm longing to belong to you.

Den ständiga känslan och behovet av att alltid vilja ha mer. Att alltid längta efter något annat. Att aldrig nöja sig. Carpe diem är ett väl använt uttryck som används i syfte med att få människan att leva i nuet, att leva idag. Vissa dagar kan jag känna att detta latinska ordspråk representerar det jag står för medan jag andra dagar kan se det fina i att alltid längta och sträva efter lite mer. Varför nöja sig? Jag menar, vad har då morgondagen för mening?


Stannade hemma från skolan idag i hopp om att få tag i en stycke biljett till den eftertraktade festivalen fred och kärlek, dock utan resultat. Har tröstat mig med lite fotografering, jordgubbar och ett avsnitt från världens bästa serie genom tiderna, nämligen OC. Adam Brody aka Seth Cohen må ännu inte veta om det men en dag kommer han och jag att gifta oss.

Tre fina tillsammans med sommarens planer.

De här tre väntade på mig idag när jag kom hem. Två klänningar för lite finare tillfällen och en kortärmand blus/skjort-grej från asos.

Idag är det den 26e maj och bara det känns ju så himla overkligt. Sommarlovet är faktiskt inte långt bort nu och sommar-pirret börjar sakta men säkert att inta kroppen. Mina förväntningar och förhoppningar är höga inför i år och hoppar såklart på att den ska bli den bästa hittills. Några planer hittills är att jobba och tjäna massa pengar, bli sådär snuskigt brun, inhandla en massa begagnade fina saker till mitt nya rum, hitta de perfekta jeansshortsen, åka på cykelsemester på gotland, bila ner till skåne, sitta på klippor med fint umgänge och sjunga med till några svenska favoriter och förhoppningsvis dra till borlänge tillsammans med 350 000 andra musikkåta människor under peace and love. Hur ser era planer ut?

Keep on walking.

Ph: Erika Cardenas Hedenberg (jag) © ingen kopiering är tillåten utan mitt godkännande!
Idag var det tjugofem dagar sedan jag skrev några ord i bloggen. Vad ska man säga? Skolan har tagit upp den mesta tiden på sistone och också gjort att min inspiration har legat på minus. Har haft ett par riktigt tuffa veckor med en stor hög saker att göra. Nationella prov, restuppgifter, omprov, tal, redovisningar och ja, en hel del som ni förstår. Min övriga fritid har gått åt till att vila, sitta i parken, käka massvis av gratismat från panini (<3) och 7eleven, repetera inför dansuppvisningen som jag har nu i helgen och bara längta sådär fruktansvärt mycket efter sommarlovet.
Bilderna ovan är från ettornas skolresa som vi hade igår till idag i fiskeboda som ligger vid hjälmaren. Vi sov i stugor, skrek oss hesa i charader, gick på promenader, lyssnade på musik, lekte burken, gick på skattjakt och hade det allmänt mysigt.

The weary kind.Igår välkomnade vi våren med brasa och fest på landet. Ikväll lyssnar jag på Ryan Bingham och drömmer mig bort. Långt bort.

RSS 2.0