Vänner, japanskt och lite MonroeIgårkväll mötte jag upp några tjejkompisar för middag och bio. Annika tipsade om ett jättemysigt ställe som hette Wagamama som tydligen betyder 'stygga barn'. Där var det långa menyer med många olika japanska rätter. Jag åt bland annat världens godaste friterade tigerräkor.
Tyvärr hann vi inte sitta kvar så länge då vi hade väldigt bråttom iväg till biograf sture där vi skulle se "My week with Marilyn". Hade väldigt höga förväntningar vilket gjorde mig en aning besviken. Mysigt var det iallfall och den får ett stort plus för gullig manlig huvudroll. Musiken och scenografit var också fint.

Sista dagarna i januari.

Dagarna passerar förbi och vi är snart inne i februari månad. Under den här tiden på året tycker jag att det känns som att samma dag upprepar sig om och om igen. Man går upp, går till skolan, kommer hem, pluggar, tittar helst på något avsnitt av The Vampire Diaries och somnar. Och sen så fortsätter det så. På helgerna är jag ibland alldeles för trött för att anstränga mig och hitta på något och har kommit in i en period då jag uppskattar att vara hemma en fredagkväll. 
Tänkte demostrera lite i bild och text hur min eftermiddag igår såg ut.


Var på stan med Denice och Alice och tittade runt. Alice kom på att hon ville ha vita rosor när hon fyller år i maj. Och ett par svarta pumps men det visste vi redan.


Fikade inne på Urban som ligger på PUB vid hötorget. 


Tog en blåbärspaj och en cola, satt och pratade lite om allt och inget ett tag och någon timme senare åkte jag hem. Fick med mig två fina tröjor från min hataffär ginatricot för 149 kr vardera. Ibland har man tur.

Christmas break.

Då var snart sista helgen på detta jullov snart slut. Hade en fin jul tillsammans med familj och släkt med många och bra presenter. Hann också klämma in, inlklusive all julskinka och köttbullar på jobbet, (har tappat räkningen så vet inte den exakta siffran) säkert 10+ julbord.
Firade den 31 december in det nya året tillsammans med Alice och Louise på en balkong vid gullmarsplan med utsikt över alla fina fyrverkerier. 
Har också hunnit med att:


Se The girl with the dragon tattoo, spendera några nätter i lägenheten och luncha på friday med bland annat den här tjejen.


Trängas med tusentals andra reakåta människor på stan och fota kristallkulorna på urban outfitters.


Pendla fram och tillbaka inom stockholms län av olika privata skäl.
Söndag idag. Hoppas på en bra sådan.

RSS 2.0