Om sommarregn, födelsedagsfirande och övriga vardagssysslor

Det är inte mycket sol vi svenskar får dessa dagar men man får väl vara glad för det lille man får (sanningen är att jag är lite glad med tanke på att min vardag just nu består av arbete). Under min lediga tid umgås jag med vänner, äter massvis med jordgubbar och längtar alldeles för mycket tillbaka till Grekland och havet. Men nog tjatat om det. Tänkte bjuda på lite bilder från i onsdags då jag firade min kära mamma som fyllde år. 


Eftersom det var mammas dag så var det hon som agerade boss och fick bestämma. Började dagen med ett tidigt besök på fotografiska - inte mig emot.


Fikade bullar, jordgubbssmoothies och kaffe på uteserveringen under filtar och värmelampor.Bara för att hon är så fin.


Efter ett tag dök även pappa upp! 


Efter fotografiska var det lunchdags så vi begav oss till mälarpaviljongen, en aning besvikna över att kvällsmenyn inte fanns bland alternativen. Beställde in en kycklingrätt som smakade ganska fint den med.


Men godast av allt var nog den här kladdkakan som jag delade på med mamma. 


Efter lite museumbesök och annat begav vi oss hemåt i regnet för lite mys framför tvn.

Midsommar


Trots min hatar-att-vara-hemma-ångest så lyckades jag ha en väldigt bra midsommar med sol och bara ben. Började dagen med lite firande med familjen. Picknickade lite med alla bönder på Ekerö och landet-sugna stockholmare och njöt av skönsång (läs: eller?) runt midsommarstången. Efter några timmar kände vi att vi hade fått oss en tillräcklig dos för i år så då satte jag mig på en buss in mot civilisationen. Planen var nämligen att äta middag hos Louise i Hässelby.


Mös med bland annat Hannah, Veronica och Erica ute på altanen.


Runt kvällen blev det lite kyligare så då åkte filtarna ut.


Alice var midsommarfin i håret dagen till ära.


Där satt vi tjejer i några timmar och åt lax, spelade jag har aldrig och snackade lite skit innan vi, runt elva, drog vidare på fest.

Grekland


Kan ha haft världens bästa i Rhodos med fem tjejkompisar. En hel vecka fylld med d-vitaminer, drinkar, festande, gyros, souvlaki, grekisk sallad, dansande och badande - det kan helt enkelt inte slå fel. Att bara få koppla av och släppa allt hemma och komma iväg är något som verkligen alla förtjänar. Men precis som med allt annat så har även resor sina nackdelar: att komma hem.
Jag är nog inte skapt för att sitta hemma i Sverige.

RSS 2.0