Älskade vår /fidelina@instagram

Äääääntligen är projektet i skolan avslutat. Har haft tre ganska intensiva veckor som har bestått av ungefär fyra saker: sova, äta, plugga och träna.
Underbart. Eller inte. Men nu jävlar har jag lämnat tre textinlämningar, två muntliga redovisningar och ett modellarbete bakom mig och satan vad bra det känns.
Bortsett skolan känns livet ganska bra just nu. Sol, plusgrader och snart april som innebär jobb och lön. Om(!) jag behöver det. Det ekar just nu i plånboken min.

Några andra bra saker just nu:
- Åker till Rhodos om 82 dagar med världen bästa tjejor
- Gick utan jacka idag utan att frysa
- Såg Hunger Games igår och den var verkligen hur bra som helst
- Är ledig varje fredag (inkl. denna) fram till lovet
- Sipan har åkt ur Big Brother

Självporträtt - 17 år.Dessa två bilder tog jag i slutet av januari för ett skolprojekt som hette 17 år. Den översta bilden fick representera mitt arbete under utställningen som vi hade i februari.

Idag har vädret varit allt annat än det på bilderna. Sol och 10-15 plusgrader. När jag kom hem från skolan la jag mig helt utslagen på verandan och sov i solen. Tänk att sol och värme kan göra en så glad. Varje år glömmer jag nästan bort den där underbara känslan när våren äntligen kommer. Försöker liksom intala mig att våren är här för att stanna trots att jag innerst inne vet att snön kan komma när som helst, nästan bara för att jävlas med oss vårkåta människor. 
Har två hemska veckor framför mig nu i skolan med långa dagar och projekt så bloggen kommer nog vara lika tyst som vanligt.

Födelsedag och tapas.

Igår var jag och familjen och åt tapas på restaurangen Caliente för att fira min kära farmor som fyllde 85 år.


Det fanns väldigt mycket gott och spännande på menyn så vi beställde in mängder av olika goda smårätter. 


Åt bland annat dessa miljöfarliga men ack så goda vitlöksfrästa tigerräkorna.
Mysig söndagseftermiddag!

Morgon & sol.


Då var lovet slut och skolveckan påbörjad. Spenderade de sista dagarna tillsammans med Louise x2. Släpade mig till gymmet, åt tacos, gick på stan i solen, firade Alice som fyllde nybliven 18åring och va på hemmafest hos Amer. Lovet kändes nästan tillräckligt långt nog för att glömma bort den hemska skolkänslan. Tur att solen har börjat hälsa på oftare och att vi närmar oss sommartid.
Bilderna är på ena Louise i lördags då vi vaknade upp till sol och dragspel. Mysfaktorn var hög.

RSS 2.0