Höst tre gånger om

Tre bilder från helgens lilla bussresa ner till norrköping.
 
Har väldigt mycket i skolan just nu. Ni vet när man har sådär mycket så att man inte riktigt vet var man ska börja? Försöker dock bita ihop och hålla ut till på fredagen. Två.dagar.kvar. Sen är det fan lov. 
Annars trivs jag ganska bra med hösten just nu. Visst är det kallt och ruggigt men ibland kan jag tycka att det är lite mysigt. Kan också vara för att jag vet att jag om elva dagar påbörjar min tre veckor långa skolresa till Barcelona. Har alltså mina tre sista skoldagar nu på fyra veckor så kanske inte ska klaga allt för mycket om jag tänker efter.

Arton.

Pizza!
 
En väldans fin Johanna i lördags
 
Har nu äntligen passerat arton år kan nu förklara mig själv som myndig. Känns så otroligt efterlängtat och fantastiskt. Hade världens bästa födelsedagshelg tillsammans med mina vänner och min familj. I lördags drog jag och ett stort gäng tjejkompisar och åt middag på Primo Ciao Ciao på kungsholmen. Pizza, vin, fina presenter och underbart sällskap. Kunde inte bli bättre. Efter midnatt hängde vi på Laroy och dansade, pussades, kramades och skålade hela natten. 
På söndagen vaknade jag upp hemma i min säng. Fick världens finaste och bästa present - nämligen en ny kamera med objektiv. Efter det satte vi oss i bilen och begav oss till en hemlig destination. Mamma och pappa hade nämligen planerat in en överraskningsbrunch med släkt och nära vänner till familjen. 
18 år gammal är jag nu alltså. Har aldrig känt mig så gammal och ung på samma gång. Trots alla tunga skolarbeten som bara ligger på hög och väntar så känns livet så jävulskt bra just nu.

RSS 2.0